Slika
Ovlašteni smo distributer američke kompanije Nalco u okviru čega vršimo tehnički servis i distribuciju Nalco proizvoda za tretman rashladnih, kotlovskih, procesnih i otpadnih voda protiv stvaranja kamenca, depozita, korozije i mikrobioloških onečišćenja. Takođe nudimo razne vrste flokulanata i koagulanata, koji se koriste u obradi vode. Kompletna usluga od sagledavanja problema do izrade konačnog rješenja.
Slika
rješenja za
TRETMAN KOTLOVSKE VODE
Kompanija NALCO ima preko 85 godina raznovrsnog iskustva u industriji. Hemijski tretman u kombinaciji sa 3D tehnologijom TRASAR pruža sveobuhvatno rješenje za prečišćavanje kotlovske vode smanjujući inkrustacije i koroziju sistema kotla. Daljinski nadzor pomoću "Assurance Centra" za sistem omogućava da se fokusirate na profitabilnost svojih operacija. 
Slika
Rješenja za 
TRETMAN RASHLADNE VODE
Tretman voda u rashladnim tornjevima sastavni je dio procesa u mnogim industrijama. Smanjenje produktivnosti i kvaliteta proizvoda negativno utiče pri pojavi inkrustacija, korozije, prljanja i mikrobiološke neispravnosti vode. Ovi problemi sa prečišćavanjem vode mogu biti izrazito skupi kada oni uzrokuju gubitak prenosa toplote u rashladnom tornju, kvara na opremi, zdravlja ili bezbjednosnih razloga.
Slika
rješenja za
TRETMAN OTPADNIH VODA
Prečišćavanje otpadnih voda zahtijeva mnogo pažnje, i potrebu za integrisanim rješenjima, kao i drugim procesima u okviru vašeg poslovanja. Ako razmislite o tome, nema mnogo drugih procesa koji imaju toliko varijabilnosti na ulazu, ali je potreban dosljedan i izlaz visokog kvaliteta. NALCO nudi niz alata za efikasnu analizu, procjenu, i tretiranje cijele operacija otpadnih voda od primarnog prečišćavanja do ispusta.
Slika
rješenja za
PREDTRETMANe VODE
NALCO inženjeri i naučnici su strastveni u rješavanju problema: vizija i posvećenost dolaze prirodno. NALCO kvalifikovani timovi su gotovo najbolji u industriji. Tako veliki servis je samo dio razlike koju dobijate radeći sa NALCO grupom.
Slika
rješenja za
TRETMAN RUDNIČKIH VODA I TRETMAN VODE EFFLUENTA 
NALCO tretmani rudničkih i otpadnih voda, nude inovativna rješenja za sve od primarnih rudnika i prirodnih industrijskih procesa, uključujući aluminijum, ugalj, bakar i osnovne metale, zlato, srebro i platinu, fosfate i potaše, rude gvožđa, industrijske minerale i aggregate (pijesak i šljunak).
0 0